Ez is megvolt!

IMG_20210616_114740_FotorFelgyorsultak az események. Szembeszeles időt ígértek, és nem is nagyon akartam eltávolodni Malagától, így Benalmadena szupergazdag részén bepróbálkoztam a kikötővel, ahonnal elég zordan elzavartak. Azonban kifelé jövet megláttam egy nyüzsgő vízisport-központot, ahol viszont rögvest keblükre öleltek és remek, fedett helyet kapott a kajak – ingyen :) Juppí! A rossz hír, hogy így felemelve a hajót látszott, három helyen is teljesen kilyukadt már szegény. A helyiek fogták a fejüket, nem értették, hogy jöttem el ezzel idáig. Így biztosan nem lehet tovább menni vele. De ez egyenlőre legyen a jövő gondja. Most bependerültem Malagába és némi kavarás után sikerült megoldani, hogy már ma hazajussak. Ez volt a titkos hajtóerő a nagy lapátolásban, így mégis ott tudok lenni a legkisebb lányom ballagásán holnapután.

Szóval a részleteket majd otthon összegzem, de a cél teljesítve: Malaga elhagyva. Most már tényleg karnyújtásnyira Gibraltár. Jó időben jól haladtam, kb. 400 km volt a táv. Jobbára szép részeken vitt az út, borzasztóak csak a táborhelyek voltak a szakadt sátorban (illetve sokszor anélkül), meg az ipari-növénytermesztő vidék.
Ok, és hogy nem minden évben egy katedrálissal zárjam – bár a malagai is csodás – itt a híres piac a festett üveg homlokzatával.